Annons

Stockholmare från Ängelholm ska marknadsföra Landskrona

Det till hälften ägda kommunala marknadsbolaget LandskronaPlus förstärker. 32-årige Rickard Jerndahl, stockholmare boendes i Ängelholm anställs som projektledare med inriktning på marknadsföring och kommunikation.
– Sammanlagt har vi haft 55 intresseanmälningar till tjänsten, 14 har vi träffat för en första intervju, sex för en andra intervju och landat på två slutkandidater, berättar Thorsten Karlén, VD på LandskronaPlus vars val föll på Rickard.
– Hans kunskaper inom marknadsföring och projektledning såväl inom Sverige som utomlands är viktiga tillskott till vår verksamhet. Likaså hans kunskaper inom kunskapsförmedling genom sina anställningar som lärare är viktigt med tanke på den intensiva företagsbearbetning vi kommer att inleda per omgående, poängterar Karlén och fortsätter,
– Att han dessutom besitter kunskaper inom grafisk design och IT är ett extra plus då vi kommer att lägga mycket energi på att få en aktiv och attraktiv hemsida.

Själv säger sig Rickard Jerndahl, ha höga förväntningar på sin nya tjänst.
– Det skall bli otroligt spännande och roligt att få vara delaktig med att verkligen sätta Landskrona på kartan och höja livskvalitén gällande besöksnäringen, företagandet och boendet. Jag känner mig hedrad att få vara delaktig i denna kreativa process.

Annons
 

– Nu kommer vi att kunna få upp den styrfart som bolaget så väl behöver, avslutar Thorsten Karlén.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser