Annons

Kommunalråd mötte man i ballong på rådhustrappan

Den 25 maj har föreställningen Mannen i Ballongen offentlig premiär på Landskrona Teater. Det är en förväxlingskomedi om kärlek och rädsla med film, teater och nycirkus. Föreställningen, som är en del av ett samarbetsprojekt mellan Cirkus Cirkör och Landskrona kommun, börjar med en filmsnutt som på tisdagsmorgonen spelades in på trappan till rådhuset.

Sant är att många stannade till och gnuggade sig i ögonen och tittade en gång extra då de passerade rådhustrappan.
På denna fanns en gigantisk röd ballong på en lika röd matta. I ballongen befann sig Jan Unestam från Cirkus Cirkör. De förvånade åskådarna fick också se Landskronas kommunalråd Torkild Strandberg gå upp för trappan och väcka skådespelaren i ballongen. En märkligt syn var då Unestam pregade ut huvudet och stirrade på kommunalrådet.
– Det känns en aning absurt. Jag har stått framför kameran förr men något liknande har jag aldrig varit med om och jag tvivlar på att jag får göra något liknande i framtiden, kommenterade Torkild Strandberg.

Annons
 

Hur föreställningen sedan fortsätter är okänt.
– Alla mellan 13 och 105 år kan ha behållning av föreställningen, säger Håkan Persson på Kulturförvaltningen och fortsätter.
– Föreställningen har offentlig premiär den 25 maj men spelas även den 1 och 2 juni. Förutom de offentliga föreställningarna spelar artisterna också för samtliga högstadiebarn i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser