Annons

Innebandyknattar

Något av en säsongsavslutning blev det för killarna i Falcons Innebandyskola när de på lördagen deltog i Lundaspelen. De 17 landskronaknattarna bjöd på teknisk briljans, härligt spel och rent av en och annan zorrofint. 8-9 åringarna spelade sex matcher mot lag från Bjärred, Södra Sandby och Lund. Dessutom ställdes ett av Falcons två lag mot Lugis 10-åriga tjejer. En tuff uppgift men efter första halvleks oavgjorda resultat släppte rädslan för de storväxta töserna och killarna kunde spela ut hela sitt register.
– Dagens bedrift svarade dock Thomas ”Muttas” Jakobsen för. Vilken enastående ledare killarna har. Oavbrutet och med samma glada humör coachade han båda lagen, berömmer en av de närvarande föräldrarna.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser