Annons

c/o Landskrona

Cirkus Cirkör är verkligen i ropet i Landskrona. I torsdags bjöd man på underhållning i samband med säsongens sista torsdagslunch på teaterrestaurangen och på söndagen medverkade man på museets program. Nu väntar nästa projekt som är ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Landskrona kommun som man valt att kalla c/o Landskrona. Sedan 2004 har Cirkus Cirkör gästspelat med ett antal föreställningar och arbetat med cirkusträning för barn och unga i Landskrona.
Under 2007 bosätter sig en grupp cirkusartister i kommunen för att arbeta fördjupat både konstnärligt och pedagogiskt. Projektet kommer att resultera i ett flertal föreställningar för olika åldersgrupper och cirkuskurser för elever och lärare i skolan.
Den 25 maj har ”Mannen i ballongen” offentlig premiär på Landskrona Teater, det är en förväxlingskomedi om kärlek och rädsla med film, teater och nycirkus.
– Alla mellan 13 och 105 år har behållning av föreställningen, poängterar Håkan Persson på Fritid och kulturförvaltningen.

Idé, film och regi: Jan Unestam i samarbete med Patrik Dallard, Jonas Södergren och Krister Lindgren. På scen: Jan Unestam, en film och en ballong. Föreställningen spelas även den 1 och 2 juni för en offentlig publik. Förutom de offentliga föreställningarna spelar artisterna också för samtliga högstadieelever i Landskrona.
– Filmen som ska ingå i föreställningen kommer att spelas in i Landskrona med omnejd. Inspelningsstart är imorgon på Rådhustorget, meddelar Håkan Persson avslutningsvis.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser