Annons

BoIS taggade inför premiären

– Idag var dom som kalvar på grönbete, sade BoIS massör Peter Lantz efter söndagens BoIS-träning. Anledningen till munterheten var främst att det var det sista passet innan morgondagens premiär. En annan anledning var att man för första gången under försäsongen tränade på a-plan.
– Det är viktigt för oss att få träna där. Det är vår borg, säger BoIS tränare Patrik Johansson.

En som längtar till i morgon är anfallaren Mirza Jelecák.
– Äntligen är det dags. Det ska bli underbart att få springa in på IP i morgon. Jag hoppas att det kommer mycket folk och stöttar oss, säger Jelecák.

Annons
 

Att starten i årets Superetta är viktig står bortom allt tvivel. Att man nu möter ett lag som gått upp en serie är tufft. De lagen brukar börja bra och BoIS tränare Patrik Johansson har matchbilden klar för sig.
– Det blir en mycket tuff match. Det kommer att ställas höga krav på oss och vi måste ha mycket fokus. Men vi är mycket väl förberedda och rejält taggade.

Morgondagens startelva är den samma som inledde mot Mjällby i den senaste träningsmatchen. Det betyder att BoIS startar med följande elva spelare om inget oförutsett inträffar:
Sebastian Karlsson – Mikael Dahlgren, Joakim Persson, Andrew Kelly, Robin Wikman – Valentino Lai, Morten Avnskjold, Jörgen Pettersson, Håkan Söderstjerna – Matthias Eklund, Mirza Jelecák.

Avbytare är Lee Baxter, Amar Muharemovic, Christoffer Carlsson, Ivo Pekalski, Charles Anderson och Alvedin Nezirovac.

Klockan 19.00 blåser domare Antti Kanerva från Olofstorp igång matchen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser