Annons

Sebastian Karlsson förstemålvakt i BoIS

I och med morgondagens träningsmatch mellan BoIS och Örgryte så står det klart att tränare Patrik Johansson satsar på Sebastian Karlsson som förstemålvakt i klubben.
– Jag har tidigare gjort klart för Lee Baxter och Sebastian Karlsson att den som står i matchen mot Örgryte också kommer att stå den sista matchen samt seriepremiären mot Enköping den 16 april, sade Johansson i tisdags.

Och idag släppte han alltså startelvan och då finner vi att han valt Sebastian Karlsson som målvakt. Huruvida morgondagens tio utespelare startar i premiären vill inte tränaren gå in på.
– Det är för tidigt att säga nu. Det hinner hända en hel del innan premiären.

Annons
 

Så här spelar BoIS från start om inget oförutsett inträffar:
Sebastian Karlsson – Mikael Dahlgren, Andrew Kelly, Joakim Persson, Johan Norell – Kalle Corneliusson, Morten Avnskjold, Jörgen Pettersson, Håkan Söderstjerna – Valentino Lai och Matthias Eklund.

Avbytare är resten av a-truppen förutom Ivo Pekalski som fortfarande är på landslagsläger samt Mirza Jelecák som fick en lätt smäll på onsdagens träning. Någon fara för Mirza är det dock inte.
– Det var bara en lindrig smäll och hans form är så god att vi inte behöver chansa.

Matchen startar klockan 15 på fredagen och kommer att spelas på gräs men exakt var är inte spikat.
– Den kommer att gå på IP någonstans. Antingen på plan H och I eller på korpplanerna bakom Gullstrandsskolan, avslutar Johansson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser