Annons

Premiär för Cirkus Cirkörs första Landskronaproducerade föreställning

Till helgen är det dags för Cirkus Cirkörs första Landskronaproducerade föreställning. I den en komisk nycirkussagan, Olika, möter vi en flicka som bara har en groda som kompis. Och en annan vars innersta hemlighet finns i en resväska. I deras gemensamma värld blir allting möjligt och när de träffas får möbler liv och busshållsplatser är inte längre vad de brukar vara. Men det är inte alltid så lätt att vara en bra vän och förstå varandra. Hur gör man för att acceptera varandras olikheter? Och måste man dela med sig av alla sina hemligheter?
Det blir akrobatik i vardagsrummet, musikaliska kafferep och galna trollerinummer i en fartfylld och fantasifull föreställning för hela familjen. Föreställningen är komponerad och framförs av Anna Lagerkvist och Gry Lambertsen.
Olika visas på Landskrona Teater på lördag och söndag klockan 15.00.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser