Annons

Halvfranskt på lunchen

Dagens torsdagslunch på Teaterrestaurangen bjuder på Caroline och Harald Leander – Ett halvfranskt band. Tidpunkten för serveringen av underhållning och Marockansk cous-cous sallad samt krämig soppa på jordärskocka är 12.00-13.00.

Syskonduon med franskt påbrå bjuder med piano, bas, saxofon och sång såväl på franskt som svenskt och kanske lite danskt, det vill säga läckerbitar ur sina respektive repertoarer. Caroline och Harald Leander har samarbetat förut, men det hör till ovanligheterna att de som duo gör hela konserter. Caroline är vanligtvis verksam i duon Prunes. Harald är musikern och skådespelaren från Varieté Vauduvill och Teater 23, som vi bland annat kunde se i SVT:s julsatsning ”Snapphanar” förra året.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser