Annons

Torkild Strandberg gästade företagarmöte

I tisdags höll Företagarna Landskrona sitt årsmöte. Kvällen inleddes dock med att kommunalråd Torkild Strandberg talade och svarade på frågor. Strandberg fick också ett och annat tips att ta med sig. Bland annat att sådant som frukost- och lunchmöten inte är för alla.
– Vi småföretagare har inte alltid möjlighet att gå på dagen. Det är ju då vi jobbar. Det hade kanske varit bättre och förlagt mötena på kvällen då fler kan komma, sade en av de cirka 20 församlade medlemmarna.

Mötet som sådant förflöt snabbt och smidigt och inga större förändringar skedde i styrelsen. Bland annat så kan det konstateras att Ronny Ahrling sitter kvar som ordförande och gör det för fjortonde året i rad.

Annons
 

Mer information om Företagarna Landskrona hittar du på deras hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser