Annons

Centern höll årsmöte

Centerns kommunkrets har haft årsmöte. Av verksamhetsberättelsen framgick att partiet har haft en livlig mötes- och studieverksamhet där de olika valen tog en stor del av verksamheten.
– Det blev en framgång för partiet trots att det inte räckte till en fullmäktigeplats, menar Sven-Olof Birgersson ledamot i styrelsen. En styrelsen som efter årsmötet har följande utseende, ordförande Carin Ebbesson vice ordf. blev Ingvar Larsson, övriga ledamöter Sven-Olof Birgersson, Per-Olof Bengtsson, Sven-Åke Persson, Elly-Kerstin Henrikson, Evert Johansson, Lennart Hansson och Ingemar Pettersson.

Av verksamhetsplanen framgår att partiet satsar på medlemsrekrytering och studieverksamhet. Efter mötet talade riksdagsmannen Lars-Ivar Ericson om arbetet i riksdagen och betonade särskilt Centerns aktiva roll i regeringen. Mötet avslutades med en livlig politisk debatt och ett samkväm.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser