Annons

Boyacioglu på bibblan ikväll

I kväll klockan 19 intar poeten Daniel Boyacioglu Stadsbibliotekets hörsal. Boyacioglu är estradören och mångsysslaren som har rönt framgångar från scener runt om i landet. Bland annat tilldelades han SKAPs (Föreningen Svenska Kompositörer av Populärmusik) jubileumspris 2006 samt så har han vunnit SM i poetry slam två gånger.

– Svensk musik med texter på svenska är inte längre vad den borde vara. Band som Kent har gått sin storhetstid förbi. Därför behövs fler artister likt poetry slam-mästaren Daniel Boyacioglu som tillsammans med Fredrik Bergström blandar texter på svenska med riktigt skönt gitarrspel, skriver bibliotekschef Margareta Rydhagen i ett pressmeddelande.

Annons
 

Aldrig hört talas om Daniel Boyacioglu?
Passa på och googla honom, 37 900 träffar. Killen är stor!

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser