Annons

Gubbrock på karnevalen

Det står nu klart att rockälskare i den gyllene medelåldern kommer att få näbbet fult under sommarens karneval. På den nya party- och coverscenen som läggs vid kassakroken kommer det att rockas rejält varje kväll. På scenen står ett band som heter The Bästa och det kanske inte säger så mycket. De som vet mer vet att bandet ofta anlitas av soloartister och nu kommer tre av dessa till karnevalen. På torsdagen är det Mats Ronander som dyker upp och dagen efter är det Mikael Rickfors som spelar. På lördagen är det så dags för Dan Hyllander.
– Det är naturligtvis jättekul att kunna presentera dessa män som tillhört Sveriges rockelit i decennier, säger Annika Borgelin, koordinator på karnevalsbolaget.Exakt när de kommer att stå på scen är inte spikat.
– Vi vet bara att de kommer att avsluta kvällarna men när de går på är inte klart ännu, säger Borgelin.

Mer information om årets karneval hittar du på deras hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser