Annons

LISA-möte lockade många Kommunalråd Torkild Strandberg var prisutdelare på LISA:s årsmöte. Här delar han ut stipendie till tennisspelaren Eveliina Virtanen.

Igår avhöll Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation sitt 89:e årsmöte genom tiderna. Kvällens höjdpunkt var utdelningar av stipendier och andra utmärkelser. Prisutdelare var kommunalrådet Torkild Strandberg som började med att dela ut föreningens guldmedalj till Marcus Svensson i Landskrona – Saxtorp Jaktskytteklubb. Därefter var det dags för samtliga stipendiater att träda fram för att mottaga pengar, en ljusstake och inte minst de cirka 140 mötesdeltagarnas varma applåder. Avslutningsvis delades Ledarkannan ut. I 56 år har Hvilans kläder delat ut denna till förtjänta idrottsledare i kommunen och årets pristagare var Helena Ställberg i Glumslövs Gymnastik och Idrottsförening som tog emot kannan av Göran Mårtensson som representerade Hvilans Kläder.

Läs mer om mötet på LISA:s hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser