Annons

Pro Fridhill 65 år!

Att fylla 65 brukar betyda pension, men inte för PRO Fridhill som i stället kan titulera sig stans äldsta pensionärsförening. Det firade också medlemmarna med ett extra festligt medlemsmöte till vilket Carina och Martin Nilsson engagerats för underhållningen.
Landskrona pensionärsförening, som senare bytt namn till PRO Fridhill, bildades den 3 mars 1942. Samma år bildades också riksorganisationen PRO, Pensionärernas Riksorganisation. Genom åren blev en förening inte tillräcklig för att klara medlemstrycket utan med åren har det blivit hela elva olika föreningar i Landskrona.

PRO Fridhill har i dag runt 100 medlemmar som har möte två gånger i månaden och dessutom arrangeras fler olika aktiviteter för medlemmarna. Och i ett försök att locka än fler medlemmar så satsar man också på ett utökat kursutbud. PRO är också drivande var gäller pensionärernas krav riktade mot samhället och senast i raden var kravet på att också pensionärerna skall få del av regeringens skattesänkningar.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser