Annons

Det händer i helgen

På söndag har man sista chansen att se utställningen Markerad Omarkerad på konsthallen. Läs mer om utställningen och vad som visas på museet på Kulturförvaltningens hemsida. På Bio Maxim visar man tre filmer. Det är komedin Stranger than fiction samt dramerna The Queen och Jakten på lycka som visas. Tider och annan information hittar du på vår biosida.

I övrigt kan vi konstatera att det är grönt att festa på lördag – bokstavligt talat. Det är dags för den stora irländska högtiden – St. Patricks Day.
– Det blir livemusik med Greenhouse. Dessutom flödar fatölen Beamish, Caffreys, Guinness & Kilkenny ur kranarna denna helg, hälsar Mike Magnér från Speakers Corner.

Annons
 

Även på Baggens firar man det irländska helgonet.
– St Patricks Day firar vi på Baggens genom att presentera Simple Odd Fellows live på scen. Vi serverar shepards pie, Guinness, Murphys irish red stout och annat gott under kvällen. På ovanvåningen (Club Baggens) spelar Dj Sebbe, säger Dion från Baggens.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser