Annons

Beväpnade rånare stal pengar och cigaretter

Tre maskerade män rånade personalen på Roro Livs sent på torsdagskvällen. Gärningsmännen, som uppges vara i 20-25 årsåldern kom in i butiken strax innan klockan 23 och hotade en 21-åring ur personalen med ett pistolliknande föremål. Därefter band de honom och länsade affären på pengar och cigaretter till ett i nuläget okänt värde. 21-åringen fick även mottaga ett slag som gav honom ett sår som krävde läkarvård.
Männen försvann från platsen till fots men trots att polisen sökte med hund så lyckades man inte få upp något spår efter rånarna.
Polisen ska tidigast idag genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser