Annons

Kort utflykt för Landskronaboxare

Landskrona Boxningssällskap hade anmält tre boxare till Sydsvenska Mästerskapen som avgjordes den gångna helgen i Nässjö. Nu blev det en decimerad styrka som reste till Småland och utflykten blev dessutom kortvarig. Alae Alasalic fick lämna återbud på grund av feber och Hamza Abdul-Majid var ensam om att väga in i 60 kg klassen. Detsamma gällde för Eric Nzuvo, från göteborgsklubben Majorna i 63 kg. Detta ledde till att Hamza fick gå en direkt final mot den något tyngre göteborgaren. Matchen var ytterst jämn och ska man tro landskonatränaren Ingwar Håkansson så var Hamza något bättre. Domarsiffrorna var dock 2-1 till Eric Nzuvo fördel.

Muhammed Ajine gick sin sista match som diplomboxare och diskades för hård boxning.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser