Annons

Blues i Skåne med Dennis Westerberg

Bluesartisten Dennis Westerberg från Bloosblasters bjuder på levande bloosmusik, levande bloosberättelser och levande bloosbilder på Landskrona stadsbibliotek, ikväll kl 19.00 när Landskrona Föreläsningsförening rullar vidare med ännu ett nytt och spännande arrangemang.

Dennis Westerberg lovar att servera historier, bilder och musik från sitt privata bibliotek, som han samlat på sig under åren då han bland annat spelat med Peps Persson, blueslegenden Sam Myers (USA) och soulartisten Johnny Rawls (USA).

Annons
 

Föreläsaren kommer dessutom att prata en del om hur han arbetar med låtskrivande, textförfattande, improvisation och artisteri. Vid sin sida har han sin favoritbasist Lena Bergkvist som kommer att göra debut som gitarrist.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser