Annons

Veckans torsdagslunch

Det blir en god blandning av klassiskt och jazz med Christophe Liabäck på klarinett och Olof Ströander på piano samt vegetarisk lasagne och primörsoppa på veckans torsdagslunch på Teaterrestaurangen.
Christophe och Olof spelar bland annat musik av Gershwin, Bernstein, Poulenc, Ellington och Goodman. Christophe Liabäck är utbildad på Malmö Musikskola och är verksam som kammarmusiker och frilansar i olika orkersterkontellationer samt arbetar som musiklärare på gymnasie- och kulturskolor i Lund och Vellinge. Olof Ströander, som även han är utbildad på Malmö Musikhögskola delar sin tid mellan kammarmusicerande, med både jazz och klassiskt på repertoaren, samt undervisning på Landskrona kulturskola.
Som vanligt en torsdag är tiden 12.00-13.00 och underhållning inkluderat maten kostar 90 riksdaler.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser