Annons

Start för bred satsning

Hennes & Mauritz beslut att öppna en butik på Järnvägsgatan blev startskottet på en bredare satsning på centrum. En satsning som ska locka ännu fler butiker och kunder till centrum. Politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott beslöt därför igår att ge Tekniska nämnden i uppdrag att ta fram en aktivitets- och tidsplan över åtgärder som planeras och prioriteras inom den fysiska miljön i centrum. Det rör sådant som till exempel gatunät, skyltning, belysning, tillgänglighet och trygghet.

I uppdraget ingår också att se över parkeringsmöjligheter och om gratisparkering eller system med p-skiva ska införas. Uppdrag ska ske i samråd med företrädare för fastighetsägarna och näringsidkarna som berörs av centrumsatsningen och redovisas till kommunstyrelsen den 14 maj i vår, allt enligt ett pressmeddelande från kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg på tisdagsförmiddagen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser