Annons

Totalstopp på motorvägen

– Det är just nu totalstopp på flera ställen på motorvägen mellan Helsingborg och Lödde. Hade jag kunnat förbjuda folk att ge sig ut så hade jag gjort det. Det är kvalificerad idioti att ge sig ut i onödan idag, säger Mats Olsson på Landskrona Räddningstjänst strax efter klockan 08.00 på torsdagsmorgonen.
– Det är fullt kaos där ute. Det är så illa att lastbilar som står helt still plötsligt blåser ner i dikena. De ställer sig då på tvären och stoppar allt.

Mats Olsson, som för övrigt väntar på att hans avlösare ska lyckas ta sig till jobb, tror att det kan ta flera timmar innan trafiksituationen förbättras.
– Våra beräkningar säger att det kanske kan vara farbart längre fram idag.

Annons
 

Ovädret stoppar tåg och bussar

På grund av ovädret har praktiskt taget all tåg- och busstrafik i Skåne varit inställd sedan onsdagskvällen. Enligt prognoserna kommer tåg- och busstrafiken igång senare idag. Exakt när är dock omöjligt att säga. Från räddningstjänsten rekommenderar man att folk ska låta bilen stå hemma.

Även inne i Landskrona var det smått kaotiskt på sina ställen. Maila gärna in bilder från snökaoset till info@landskronadirekt.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser