Annons

Karnevalen större än någonsin

Förberedelserna för årets LandskronaKarneval, 12- 14 juli, är i full gång. – Stora saker är på gång. Inte minst på artistsidan, skriver karnevalssamordnare Olle Larsson i ett pressmeddelande som nått Landskrona Direkt under eftermiddagen och utlovar samtidigt den största folkfesten någonsin i Landskrona.

Bokningar av artister och musiker för de sju olika scenerna pågår för fullt men redan nu står det klart att Darin, Martin Stenmarck, Jessica Andersson, Magnus Bäcklund, Måns Selmerlöv, Danne Stråhed och Melody Club är klara för huvudscenen på Rådhustorget.
Det är otrolig kul att vi fått hit Melody Club. De är verkligen i ropet just nu. Senast under VM-veckorna i Åre gjorde Växjöbandet åter succé, säger Annika Borgelin på karnevalskontoret.

Annons
 

Som Landskrona Direkt tidigare nämnt är det också klart att Wallmans kommer.
– De förlägger ett jättelikt show- och mattält mitt i centrum på Kasernplan, meddelar Larsson vidare. På visscenen är det också klart med Pär Sörman och Ola Magnell. I 60-talstältet kommer Håkan Brinck med sitt Rockers Radio att framträda två utav kvällarna. På dansbandsscenen, som varje kväll inleds av Skromberga Tyrolerkapell med tyrolerstämning och allsång, är det också klart med dansbanden Hedins, Stensons och Roger Lindbloms.
– Och mer är på gång, så håll ögon och öron öppna, avslutar Olle Larsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser