Annons

Landskronasossar stödjer Mona Sahlin

Jonas Esbjörnsson, Niklas Karlsson och Eva Örtegren räknar med att valet av Mona Sahlin till ny partiordförande skall få fart på socialdemokraternas oppositionspolitik.

Då socialdemokraternas ordförande Göran Persson på valnatten i höstas erkände sig besegrad passade han även på att meddela sin avgång. Den 17-18 mars håller därför partiet en extra partikongress och på denna kommer Mona Sahlin att väljas till ny partiordförande. Förutom att Niklas Karlsson kommer att vara med på kongressen i egenskap av ledamot av partistyrelsen så representeras Landskronas socialdemokrater av Eva Örtegren och Jonas Esbjörnsson.
– Mona Sahlin har stor rutin och förmågan att lyssna och ta till sig synpunkter, det skall bli spännande att följa hennes arbete, poängterar Esbjörnsson som känner historiens vingslag inför extrakongressen.
– För första gången väljer vi en kvinnlig partiordförande och det känns stort, menar han

Annons
 

– Nu kommer kongressen inte att behandla några politiska frågor, men det blir en allmänpolitisk debatt som jag tror kan bli intressant, poängterar Niklas Karlsson och hoppas att valet av Mona Sahlin skall få fart på oppositionsarbetet.
– Nu lägger vi valet bakom oss och tar nya tag mot 2010, lovar Karlsson och får som sig bör medhåll av Jonas Esbjörnsson och Eva Örtegren.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser