Annons

H&M till Landskrona?

Sedan länge har det florerat rykten om att det blir klädkedjan H&M som kommer att flytta in i det så kallade AG-huset, rykten som nu intensifierats. Flera källor, oberoende av varandra, säger samma sak.
I söndags började ett arbetslag att röja i lokalerna och med största sannolikhet kommer fastighetsägaren Annehem att kalla till presskonferens inom kort.
– Jag hoppas kunna presentera något inom kort men jag skulle helst se att ni inte skriver något ännu, säger Lars Bengtsson på Annehem.

Även på Hennes & Mauritz ligger man lågt.
– Eftersom vi är ett börsnoterat företag så går det många rykten. Vi kommenterar därför aldrig något innan allt är klart, säger Håcan Andersson, informatör på H&M.

Annons
 

En som ser fram emot att det börjar drivas affärsverksamhet i AG-huset är kommunalråd Torkild Strandberg. Enligt honom så kommer allt att offentliggöras inom kort. Han är dock noga med att inte avslöja vem som flyttar in.
– Jag kan inte kommentera vem som kommer att öppna i lokalerna men jag vet att det endast är någon praktisk detalj som återstår innan allt släpps.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser