Annons

Lundberg och Jakobsson tillbaka på IP

Johnny Lundberg har spelat till sig en fast plats i mittförsvaret hos danska ligafemman FC Nordsjälland. Imorgon möter laget Helsingborgs IF på Landskrona IP:s konstgräsplan.
– Det ska bli riktigt roligt att spela på hemmaplan, säger den reslige landskronakillen, när Landskrona Direkt på fredagseftermiddagen ringer för att pejla läget.
Vi har kört en ganska tuff försäsongsträning med mycket fysträning och löpning. Mer än vad jag varit van vid, säger Lundberg som hittills spelat tre träningsmatcher i år.
Vi har vunnit över två danska division 1-lag och spelat oavgjort mot Halmstad. Nu hoppas jag att landskronaborna kommer och hejar på oss, så att vi kan dänga till HIF, säger han och skrattar.

Just nu har danskar uppehåll i sitt seriespel och FCN övervintrar på en femteplats.
– Målet är absolut att klättra några pinnhål. Det lär inte vara mycket att göra åt FC Köpenhamn och FC Midtjylland men en tredje-, fjärdeplats ska vi nå och därmed en Royal League och möjligen UEFA-cupplats.

Annons
 

I HIF är Andreas Jakobsson tillbaka på mittfältet efter två matcher vid sidan om Fredrik Björck i försvaret.

Preliminär startelva HIF:
Daniel Andersson – Erik Wahlstedt, Oskar Rönningberg, Fredrik Björck , Franco Miranda – Babis Stefanidis, Andreas Jakobsson, McDonald Mariga, Andreas Dahl – Fredrik Olsson, Olivier Karekezi.

HIF-FCN avspark, lördag klockan 12.00

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser