Annons

Scania vann jämnt pingisderby

BTK Scania är i fortsatt delad serieledning i pingisens division 3 efter att i helgen ha besegrat Kågeröd på bortabord med 8-6.
Derbyt mellan de två grannklubbarna blev en in i det sista jämn tillställning. Vid ställningen 7-6 till Scania hade landskronalagets Jari Hirvonen 2-1 i set och 10-4 mot Kågeröds Simon Danielsson, varpå Danielsson svarade för bedriften att vinna åtta raka bollar och därmed setet. I skiljeset tog sig dock Jari Hirvonen samman och kunde vinna med 11-8.

Scanias övriga vinster togs av Rickard Gartér och Jerry Bengtsson.
Eftersom landskronalagets främsta konkurrent Eslöv vann sin match i helgens omgång, är kampen om seriesegern forsatt öppen. Med fyra omgångar kvar att spela delar Eslöv och Scania – som möts i sista omgången – på serieledningen.

Annons
 

Tabell bordtennis div 3 sssv.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser