Annons

Läsarbilder i veckan

Varje vecka får vi mängder av läsarbilder, många för att delta i ”veckans bild”, andra för att illustrera något som inträffat i vår stad.
Alla kan vi av naturliga skäl inte publicera men nedan finner du några av de bilderna vi fått oss tillsända den senaste veckan. Framöver kommer vi sporadiskt att presentera ett urval av läsarbilder som vi får oss tillsända. Skicka oss en bild du med, maila den till info@landskronadirekt.com och skriv gärna ett par rader om vad den föreställer.


– Bilden föreställer min höna och tupp som njuter i vårsolen genom att rulla sig i sanden.
Det är toppen tycker dom!
, skriver Anita Tikkanen.

Annons
 


– Vaknade den 3 Februari 2007 och såg nyckelskuggan på vår garderobsdörr och då slet jag fram kameran!, berättar Benni Svensson.


-Ett kärt och uttjatat motiv, men det blev rätt vackert!, menar Jonny Wiklund som knäppte bilden.


Foto från Slottscafeét taget av Margareta Rosenberg. Lite bättre tyckte vi att hennes måsar vid S:t Olofs sjö var – En bild vi korade till veckans bild nyligen.


När jag gick ner till Museet i söndagsmiddag hittade jag en blommande Slottspark och Stadspark. Det lyste så gult trots att det var kallt så blommorna var inte riktigt utslagna. Senare då jag gick Citadellvägen i flera kolonier lyste snödropparna, meddelar Bertil Persson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser