Annons

Jocke missar första träningsmatchen

I morgon klockan 17.30 spelar BoIS årets första träningsmatch. För motståndet står division 1-klubben Kristianstad FF. När Landskrona Direkt var på tisdagens träningspass saknades en del killar varav den mest namnkunnige var Jörgen Pettersson.
– Det är ingen fara med Jörgen. Han kommer att spela en halvlek i morgon. Han har dock haft problem med sina ljumskar och avstod därför dagens träning, sade BoIS tränare Patrik Johansson efter tisdagens träning.

En som dock missar matchen men som var på dagens träning är Joakim Persson som skrev på för BoIS så sent som förra veckan.
– Jag har inte fått upp flåset ännu men jag är rejält på gång. Ge mig en vecka till så är jag ikapp, säger Persson och berättar om sina första intryck av klubben.
– Klart är att här finns mycket talang. Vi har dock en hel del kvar att nöta in innan serien drar igång men vi har gott om tid. Jag tycker det ser bra ut.

Annons
 

Förutom Jocke Persson så missar följande spelare morgondagens match. Alvedin Nezirovac som opererat foten, tränar lätt och kör för fullt om en vecka, Ivo Pekalski som varit sjuk och BoBo Bola som är uppe och provtränar med Boden.

På frågan om alla kommer att gå för fullt svarar Patrik Johansson.
– Nu är det fullt ös som gäller. Det är alltid match när man tar på sig tröjan. Jag vill se fokus, koncentration och välorganiserat spel i morgon.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser