Annons

Releasespelning med Snibb på Speakers Corner

På lördag är det dags för skivreleasespelning på Speakers Corner. Det är Pontus Snibb som kommer med några polare och lirar allt från blues och rock till country och singer/songwriter.
– Det blir både material från nya plattan och lite gamla godingar, säger Pontus till Landskrona Direkt på torsdageseftermiddagen.

Det är inte första gången snibb uppträder på Speakers Corner.
– Jag har spelat där ett par gånger tidigare, bland annat med Jalle Lorensson.

Annons
 

På ”Admiral Street Recordings”, Pontus andra soloplatta blandas den akustiska singer/songwriter-rocken från solodebuten ”Lost & Found” med soul, country, blues och hårt svängande rock a la 70-talets Faces.
Skivan är inspelad i hemmastudion på Amiralsgatan i Malmö. Pontus Snibb har själv producerat och skrivit alla låtarna. Vid inspelningen hade han hjälp av Pelle Jernryd, Micke Nilsson och Håkan Nyberg. Dessa fyra herrar utgör också bandet som kommer att turnera i samband med utgivningen av skivan.

Trots sina unga år är Pontus Snibb att betrakta som en veteran inom svensk musik. Skivdebuten skedde redan 1999 med bandet Mescaleros som sedermera bytte namn till Snibb. Totalt har det blivit fem album och otaliga turnéer med Mescaleros/Snibb. Dessutom har Pontus som gitarrist eller trummis spelat med Jason & The Scorchers, Louise Hoffsten, Mats Ronander, Mikael Wiehe, Nisse Hellberg, Jalle Lorensson, Stefan Sundstrom, Peps, Lalla Hansson, Timbuktu, Advance Patrol, Totta Näslund, Gösta Linderholm, Fjellis, Mikael Rickfors, Sanne Salomonsen, Monika Törnell, Daniel Lemma, Dregen, Lars Winnerbäck, Idde Shultz med flera.

Mer information om Pontus Snibb hittar du på hans hemsida.
Adressen är www.pontussnibb.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser