Annons

Pontus Segerström lämnar BoIS! Joakim Persson ersätter?

Pontus Segerström lämnar med största sannolikhet Landskrona BoIS. Under onsdagen inleddes intensiva förhandlingar med den norska klubben Stabaek om mittbacken och dessa kommer att fortsätta under kvällen.
– Jag hoppas att vi kommer att hitta en lösning redan i kväll. Vi är intresserade av att sälja Pontus och Stabaek vill ha honom, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till Landskrona Direkt på eftermiddagen.

Det har även ryktats att man gör ett byte, att Pontus Segerström går till Stabaek och att Joakim Persson kommer till BoIS.
– Det kommer inte at bli någon byteshandel. Klart är dock att om vi kommer överens beträffande Pontus i kväll så öppnar det dörrar till en lösning gällande Joakim. Det är dock inget som kommer att bli klart idag.

Annons
 

En som gärna ser Joakim Persson i randigt är tränare Patrik Johansson.
– Jag ser gärna Jocke som mittback i BoIS. Han är oerhört en bra och spelskicklig ledartyp som kommer att göra stor nytta i BoIS om han nu kommer, säger Patrik och fortsätter.
– Det är svårt att jämföra Pontus och Joakim eftersom de har olika kvalitéer men att vi kommer att få en bra spelare råder det ingen tvekan om. Jocke har dessutom en riktig vinnarskalle.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser