Annons

Allvar Gullstrandgymnasiet anordnar europeiskt ungdomsparlament

Den 21-24 mars 2007 kommer Allvar Gullstrandgymnasiet tillsammans med S:t Petri skola samt Köpenhamn att arrangera ett europeiskt ungdomsparlament i Malmö/Köpenhamn. Deltar i parlamentet Model European Parliamet Baltic Sea Region, gör gymnasieelever från Lettland, Estland, Litauen, Polen, Tyskland, Danmark, Finland, Spanien, Nederländerna, Sverige samt S:t Petersburg.

Ungdomarna kommer att arbeta i kommittéer under två dagar med angelägna politiska frågor. En avslutande plenumdebatt kring de resolutioner som ungdomarna arbetat fram kommer sedan att hållas i Köpenhamns rådhus.

Annons
 

Sessionen öppnas i Rådhuset i Malmö torsdagen 22 mars 9.30. Öppningstalare är bl.a. landshövding Göran Tunhammar, kommunalråd Torkild Strandberg samt kommunalråd Agneta Eriksson från Malmö.

Vill du veta mer om Model European Parliamet Baltic Sea Region rekommenderas ett besök på www.mep.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser