Annons

Det händer i helgen!

Denna helg är det sista chansen för alla som inte kollat på museets utställning ”Den brinnande stenen – bärnsten från Polen”. Visning av utställningen sker klockan 14.00 på söndagen. Väl där kan man även passa på att kolla på ”Beställda bilder” och kanske ta en fika i caféet. Mer om museet hittar du på kulturförvaltningens hemsida. >>

På lördagen är det repris av barnfilmen ”Happy Feet” på Bio Maxim. Vill man ha något mer och vuxet kan man passa på att gå på bio lite senare på kvällen då det bjuds på högspänning med filmerna ”Deja vu” (visas 17.30) och ”The Departed” (visas 20.00).
Mer om bio aktuellt finner du här. >>

Annons
 

Lördag:

  • Barnfilmen ”Happy Feet” på Biomaxim, 13.00.

Söndag:

  • Visning av bärnstensutställningen sker klockan 14.00 på Landskroan Museum.

Har man inget för sig så rekommenderar redaktionen en vandring längst vallgraven och slottsparken där man kan se fullt av knoppar och blommor. Härlig vårkänsla!

 

 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser