Annons

Karlsson flyger in på teatern


Karlsson på taket flyger in på Landskrona Teater. Där kommer han att trolla, fifilura och tirritera med Fröken Bock mitt i hennes storstädning. Men vad är det för en skum figur som smyger omkring hennes tvättlina? Söndagen 28 januari kl. 15:00 spelar Öresundsteatern familjeföreställningen Karlsson på taket på Landskrona Teater. Det blir bara en föreställning som är en specialbeställning av Landskrona riksteaterförening.
Priserna är tänkta att passa även en stram plånbok. Biljettpriset är 100:-. I det priset får två barn under 12 år ta med sig en vuxen på köpet. Övriga betalar 75:- Dessutom utlovas en påse med kuckelimuckmedicin till alla barn.
Att man väljer att spela just Karlsson på taket en söndag är ingen tillfällighet.
Det finns inte mycket aktiviteter för barn och familjer på helgerna i Landskrona, särskilt inte på söndagarna, säger Anders Kungsman, konstnärlig ledare på Öresundsteatern.
Kanske kan det bli en tradition att familjerna går på söndagsteater i Landskrona. Föreställningen rekommenderas från 4 år.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser