Annons

Ny politisk ledning för gymnasieförbundet

Gymnasieförbundets nya politiska ledning hade i slutet av vecka 2 sitt första direktionsmöte. Valen utföll att Magnus Lindahl (fp), Landskrona, valdes till ny ordförande. Förste vice ordförande blev Charlotte Lindblad (m), Kävlinge och andre vice ordförande blev Lars Wallsten (s), Landskrona. I arbetsutskottet invaldes även Claes Hallberg (s), Svalöv samt Nada Barisic (m), Landskrona.

Övriga ordinarie ledamöter i direktionen är från Landskrona: Lena Benediktsson(fp), Gulli Mattsson (s), Bengt Rosengren (s) samt Thord Lindbolm (sd). Från Svalöv är även Björn Nordström (c) ordinarie ledamot. Valen gäller för hela mandatperioden.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser