Annons

Klassisk låsverksamhet flyttar

Nils Eksandh AB förvärvade den första april ifjol Assarssons Låsmekano AB. Verksamheten har sedan dess bedrivits vidare i Assarssons lokaler på Suellsgatan. I samband med årsskiftet flyttar dock jour- och låsverksamheten in i Eksandhs befintliga lokaler på Mariebergsgatan ute på Örja.

Assarssons har med sina dryga 25 år i samma lokaler hunnit bli något av en instution i staden.
– Personalen som tidigare jobbat på Suellsgatan följer självklart med till Mariebergsgatan, vilket gör att den höga servicenivån och kunnandet bibehålls, säger Daniel Stålhammar, platschef på Eksandhs I Landskrona.

Annons
 

Eksandhs är en bygg- och industrihandel med butiker och lager i Landskrona, Helsingborg, Lund och Malmö. Total omsättning är cirka 170 miljoner med 75 anställda. En viktig del av företaget består av Eksandhs Lås- och säkerhetscenter, som säljer och installerar lås- och säkerhetsprodukter.
Det känns jättebra att nu kunna erbjuda våra kunder en komplett butik av såväl låsartiklar som bygg och industriförnödenheter, poängterar Stålhammar, och fortsätter
– Vi ser positivt på framtiden och den här flytten är ytterliggare ett steg i Eksandhs utveckling i Landskrona.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser