Annons

Gymnasieförbundets bibliotekschef får riksuppdrag

Landskrona-Kävlinge-Svalövs gymnasieförbunds bibliotekschef Camilla Lundberg har utsetts till ledamot av Svensk Biblioteksförenings verksamhetsgrupp Bibliotek för Utbildning.
Gruppen är en av Svensk Biblioteksförenings fem nya verksamhetsgrupper. Gruppen, som består av sex ledamöter från olika biblioteksområden; grundskola, gymnasieskola, högskola och länsbibliotek, ska aktivt arbeta med att bilda opinion, bedriva lobbning, initiera utveckling och samarbete mellan bibliotek i syfte att stärka och bidra till hög kvalitet inom utbildningsområdet.

Camilla Lundberg blir ensam ledamot för gymnasieskolan. Svensk Biblioteksförening är en ideell partipolitiskt obunden bibliotekspolitisk organisation som verkar för ett bibliotekssystem av hög standard, allt enligt ett pressmeddelande från Landskrona-Kävlinge-Svalövs gymnasieförbund.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser