Annons

BoBo till Island och Måns till Åtvidaberg?

Idag drog BoIS igång sin försäsongsträning. Förmiddagen ägnades åt genomgång och tester och eftermiddagen tillbringades på konstgräsplanen. En som saknades var BoBo Bola.
– Det stämmer. Han åkte till Island i förmiddags för att träna med klubben Framkvæmdastjori som just tagit steget upp i förstaligan, säger BoIS tränare Patrik Johansson innan eftermiddagens träning.

En annan som varit borta från BoIS en längre tid och som nu eventuellt kommer att säljas är Måns Sörensson som varit utlånad till Ängelholm.
– Vi håller på att diskutera med Åtvidaberg i nuläget. Dessutom har en del andra klubbar visat intresse, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson.

Annons
 

Klart är sedan tidigare att Johan Andersson, Stojan Lucic, Kingsley Amuneke, Jonas Lind och Andreas Yngvesson lämnar klubben. En lösning på fallet Anders Friberg är också på gång.
Nya är Charles Anderson, Sebastian Karlsson samt uppflyttade Christoffer Karlsson och Ivo Pekalski.

– Vi kommer dock att fylla på med en spelare till, en anfallare, säger Patrik Johansson och fortsätter.
– Vi har höga krav och det får ta den tid det tar att hitta rätt spelare. Det är viktigare att vi får rätt man än att det ska gå så fort som möjligt. Det hade dock varit skönt om han var på plats tills vi åker på läger i slutet av mars.

På tränarfronten är det klart att Mats Larsson slutar som målvaktstränare och ersätts av Mats I Svensson som därmed slutar som tredjemålvakt.
– Detta är en stor utmaning, något jag ser fram emot, säger Svensson som utöver sin rutin är steg 2-utbildad målvaktstränare.

Farnerud tillbaka i BoIS
Avslutningsvis kan vi konstatera att Hans Farnerud, som förra säsongen var assisterande tränare i Asmundtorp, åter är tillbaka i BoIS. Han kommer under året att hjälpa U21-lagstränare Stefan Mårtensson att träna lagets framtidslöften.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser