Annons

Tre fall av misshandel på nyårsnatten

Nyårshelgen har varig förhållandevis lugn i Landskrona. Ett antal händelserapporter gällande fyrverkerier har inkommit liksom några fall av misshandel. Två anmälningar om det senare gällde ett bråk på Remigatan i Landskrona. I den första anmäler en 26-årig kvinna att hon fått ta emot slag i ansiktet samt på halsen av en annan kvinna. Och den andra anmälan från samma lägenhet är gjord av en 30-årig man som påstår att en 54-åring slagit en större kruka i huvudet på honom. Händelserna inträffade vid 03-tiden på nyårsnatten enligt anmälningarna.

En man som var på torget tillsammans med sin dotter för att se på nyårsfyrverkerierna misshandlades av två män strax efter midnatt. Mannen ska enligt anmälan först ha fått en raket emot sig varpå han frågade ungdomarna som sköt raketen, vad de sysslade med. Två av killarna hade då gett sig på mannen med både sparkar och slag.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser