Annons

Kvinna fick raket i ansiktet

Strax innan klockan 19.00 i fredags fick en 26-årig kvinna föras till Lunds lasarett efter att en fyrverkeripjäs exploderat vid hennes ansikte. Kvinnans make, som först körde henne till jourläkare i Landskrona uppger att en fyrverkeripjäs kommit flygande längst med marken och exploderat just vid hustruns huvud. Kvinnan ådrog sig både splitter- och sårskador i ansiktet.
Enligt maken hade han sett 4-5 ungdomar försvinna bakom ett hus men om de var inblandade i beskjutningen är oklart.

Från den 20/12 till morgonen den 1/1 inkom det 623 händelserapporter om raketskjutning till polisens ledningscentral i Malmö. Denna siffran gäller alltså för hela Skåne. I Landskrona uppgår händelserapporterna till 66 stycken under samma tidsperiod.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser