Annons

Äldre par överlistade falska vattenkontrollanter

Vid 17.30-tiden på onsdagen ringde det på dörren till ett äldre par på Stora Norregatan. Utanför dörren stod en man som påstod att han skulle kontrollera kalkhalten i vattnet. Mannen släpptes in men paret var på sin vakt. Mannen vaktade den påstådda reparatören medan kvinnan gömde sin handväska. Då hon gick ut i hallen såg hon att några ytterkläder låg på golvet och plötsligt upptäckte hon en person som försökte gömma sig bakom några andra ytterkläder. Kvinnan gick då ut i trappan och började skrika varpå de båda misstänkta tjuvarna försvann från platsen.
– Detta är bara ett av många sätt som tjuvarna lurar sig in i lägenheterna på. Vi har därför skrivit några rader på vår hemsida om hur det kan gå till samt lämnar några tips, säger Charley Nilsson, informatör på polisen.
Läs om de falska vattenkontrollanterna här.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser