Annons

Två inbrottsförsök på samma dag

En 22-årig kvinna som bor i en marklägenhet på Hantverkaregatan har haft två inbrottsförsök på samma dag. Först vaknade hon tidigt på onsdagsmorgonen av att någon slog på hennes fönster, drog i balkongdörren samt lös in i lägenheten med ficklampa. Kvinnan tände då i lägenheten och ringde polisen. Då dessa kom till platsen hade tjuvarna försvunnit. Polisen hittade också brytmärken på balkongdörren.
Senare på morgonen, då kvinnan inte var hemma, såg en granne hur en smal kille i 15-18 årsåldern slog sönder en ruta till balkongen och försökte ta sig in. Grannen frågade vad killen hade för sig varpå han fick svaret att han bodde där. Killen fann dock för gott att försvinna från platsen i en väntande Volvo.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser