Annons

Ex-skyttekung ny sportchef i BoIS

Idag offentliggjordes vem som ska bli BoIS sportchef 2007. Det är den före detta allsvenska skytteligavinnaren Mats Aronsson som åter är tillbaka i Landskrona efter 25 år i och runt huvudstaden.
– Det började med att jag flyttade från BoIS till Djurgården 1981. Jag spelade fotboll några år och sedan dess har jag haft ett antal styrelseuppdrag i olika föreningar där uppe. Senast var jag dock styrelseledamot i Svenska Fotbollförbundet, säger Aronsson till Landskrona Direkt.

Mats Aronsson tillträder posten som sportchef den åttonde januari och kommer under en tid att arbeta parallellt med avgående klubbdirektör Lars Persson.

Annons
 

Det är ett mycket bra val. Mats har rätt egenskaper för jobbet. Hans erfarenheter inom såväl fotbollen som näringslivet väger tungt. Han är inte heller rädd för att säga ifrån när så behövs. Han känner väl till regionen och vet om engagemanget som finns för klubben. Inte minst för ungdomsavdelningen och den fortsatta utvecklingen av egna talanger tror jag Mats kommer att bli viktig. Klubben kan och ska inte köpa in spelare som bjuder ut sig på marknaden, säger Claes Cronqvist, tidigare lagkamrat och mångårig vän till Aronsson.
– Jodå, vi har pratat en del på sistone, medger Cronqvist avslutningsvis.

Läs mer på Landskrona BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser