Annons

Asmundtorps IF blickar framåt

När Skånes Fotbollförbund i slutet av förra månaden arrangerade en fortbildning på elitnivå fick Asmundtorps juniorlag agera träningstrupp. Temat var, träna annorlunda, med spelaren i centrum.
Experter från Southampton, de både före detta elitspelarna Keith Granger och Mike Critchell, numera UEFA-tränare, fanns på plats och instruerade.
Engelsmännen är grundarna till Football Garage, tillika så filosofin träna effektivt och med enskild spelare, skriver Magnus Sjöblom, ungdomsansvarig i Asmundtorps IF i ett pressmeddelande.

På plats fanns det cirka 100 tränare och därtill publik och föräldrar. Vi i Asmundtorp är stolta och smickrade att vi fick frågan att agera som förening och träningstrupp till en sådan utbildningsdag.

Annons
 

Asmundtorps IF har under hösten gjort en grundlig inventering och omstrukturering på samtliga nivåer i föreningen. A-laget har i vissa delar nya ledare och klart med seniortruppen inför 2007. På ungdomssidan har en ny utbildningsplan och ungdomspolicyplan tagits fram.
Fokus ligger på att ta vara på alla i bygden men också ge möjligheten till den som vill satsa lite mer i form av merträning och matchning, betonar Sjöblom.

Att det satsas på ungdomarna står klart när man ser att de kommande 14-årslaget till sommaren reser till Barcelona för deltagande i Copa Catalunya.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser