Annons

Admir vad gör du hos Dolphins?

På ett nyligen tagit lagfoto av basketkillarna i Norrköping Dolphins U18-lag hittar vi ett välbekant ansikte längst ut till höger på bilden. Bosna Baskets eldsjäl, alltiallo och spelare Admir Lukacevic återfinns uppklädd i kostym. Det kräver en liten förklaring, vad gör du på lagfotot?
Jag hade lite ledighet att ta ut och var i Norrköping. Eftersom det finns en elitklubb där passade jag på att göra ett studiebesök. Efter att jag berättat om mitt engagemang i Bosna erbjöds jag att bli ledare i klubben. Nu blev det inte så men klubben fortsatte att hålla kontakten och när laget i helgen deltog vid USM i Stockholmen frågade dom om jag vill ställa upp och hjälpa till som tränare under mästerskapet. På den vägen är det, säger Lukacevic med ett stort leende på läpparna.

Hur gick det då?
– Efter en vinst och en förlust på lördagen så krävdes det en vinst på söndagsmorgonen för att garantera avancemang. Nu förlorade killarna den men vi trodde på fortsatt avancemang eftersom dom som vi slog med 42 poäng var tvungna att vinna sin sista match, något ingen trodde skulle vara möjligt. Nu vann de matchen och gruppen och Dolphins gick tyvärr inte vidare.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser