Annons

Tomten gick på händer

Femårsjubilerande Akrobatik IF firade på söndagen terminsavslutning med en juluppvisning på Albanoskolan för föräldrar och anhöriga.
– De aktiva trivdes enormt, säger tränare Izabela och berättar att ett mycket uppskattat inslag var när föräldrarna fick delta.
– De fick vara med och skapa den snyggaste och mest originella pyramiden. Det gjorde dom riktigt bra dessutom. Totalt skapade vi sju olika pyramider.

Föreningen har ett 30 tal aktiva i åldern mellan 6-27 år. Då det i Sverige endast finns ett fåtal föreningar som sysslar med akrobatik så finns det ingen möjlighet att som på kontinenten tävla i sporten utan Landskronaklubben får endast ägna sig åt uppvisning.
– Det är lite synd, tycker Izabela men gläds samtidigt åt att föreningens medverkan i bland annat karnevalståget och på spökafton rönt stor uppskattning.

Annons
 

Precis som många andra föreningar som är aktiva under vinterhalvåret så har Akrobatik IF problem med halltider.
Som det är nu så får vi hoppa mellan tre hallar och det är inte det ultimata. Vi hade önskat mer tid i en hall men jag förstår att vi är många om budet, säger Izabela och passar avslutningsvis på att skicka en liten julhälsning till skolorna som deltagit i föreningens Handslagsprojekt.
Jag vill säga ett stort tack för underbart samarbete till rektorer, gymnastiklärare och alla andra som hjälpt till från Albanoskolan och Asmundtorpsskola.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser