Annons

Ingelsten nobbade BoIS

Igår blev det klart att Halmstads tidigare mittfältare Patrik Ingelsten valde Kalmar FF före BoIS.
– Vi föll på målsnöret. Men vi känner ändå att vi har mycket att erbjuda och fortsätter nu vår jakt på en målskytt, säger BoIS tränare Patrik Johansson.

Ett rykte som florerat är att den före detta BoISaren och numera Trelleborgaren, Linus Malmqvist skulle vara på väg till Danmark. Detta är dock något som Linus själv dementerar.
– Jag har också hört det snacket. Faktum är dock att jag inte har någon agent och till mig har ingen kommit. Jag ser därför fram emot att spela i Trelleborg nästa säsong också om inget oförutsett inträffar, kommenterar Linus.
Spelarna i BoIS har för tillfället vinteruppehåll en månad men det är inget man har i Trelleborg.
– Nej, vi kör på för fullt. Vi tränar fram till fredag och kör sedan nästa pass i mellandagarna. Direkt efter nyår fortsätter vi sedan och kommer att köra på för fullt, meddelar Malmqvist.

Annons
 

En som känner Linus sedan tidigare kommer åter att spela med honom. Det är Hasan Cetinkaya som är tillbaka i allsvenskan då han skrev på för TFF i veckan.
– Det är jäkligt skönt att vara tillbaka i Skåne. Nu ska jag bara tömma lyan i Jönköping innan jag flyttar ner. Jag bosätter mig hos mina föräldrar i Häljart till en början, och pendlar med Linus. Var jag sedan fixar mitt eget får vi se, säger Hasan.

Kevin Amuneke till Charlton?
Envisa rykten placerar före detta BoISaren Kevin Amuneke i den engelska Premier Leagueklubben Charlton. Den portugisiska klubben Vitoria Setubal köpte Kevin från BoIS i augusti
– Skulle det visa sig att Charlton löser Kevin från Vitoria Setubal så kommer det att ge en skaplig peng till BoIS, säger föreningens avgående klubbdirektör Lars Persson.
Hur siffrorna ser ut vill han emellertid inte gå in på.
– Jag kan bara säga att försäljningen av Kevin inklusive klausulerna om vidareförsäljning var mycket framgångsrik.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser