Annons

Lars Persson lämnar BoIS

På måndagen blev det klart att BoIS klubbdirektör Lars Persson avgår. Beslutet tog han i början av december. Vem som kommer att ersätta honom vet han inte.
– Jag är kvar till den siste mars. Men vem som tar över är inte spikat. Det finns ett namn som är hett men det är inte helt klart ännu. Därför vill jag inte säga vem det rör sig om, säger Persson när Landskrona Direkt talar med honom.

Enligt en källa till fotbollskanalen.se får klubbdirektören sparken efter flera misslyckanden men enligt Persson själv så har han själv valt att gå.
– Jag kom till en punkt där jag valde mellan att fortsätta så länge som möjligt eller hoppa av och då valde jag det sist nämnda.

Annons
 

Persson har fått utstå mycket kritik under sin tid som klubbdirektör.
– Man lever i en värld som är ganska smutsig. Man lever liksom i det hela tiden. Det är knappt någon skillnad på jobb och ledighet.

Klubbdirektören är dock inte allt för nedslagen.
– Nejdå, jag har haft många trevliga stunder men var sak har sin tid.

Vad Lars Persson ska göra efter att han slutat i BoIS vill han inte avslöja.
– Jag har pensionerat mig en gång tidigare och det kommer jag inte att göra igen. Men mina planer behåller jag för mig själv i nuläget, avslutar Persson.

BoIS ordförande Kenneth Håkansson beklagar Perssons beslut.
– Han har varit mycket viktig föreningen med sina 10 år i styrelsen och sex som klubbdirektör. Därför är det tråkigt att konstatera att han väljer att sluta. Vi kommer dock att på ett eller annat sätt knyta Lars till klubben, säger Håkansson på tisdagseftermiddagen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser