Annons

Stjärnglans på knatteavslutning

När BK Landoras sex- och sjuåringar på söndagen firade julavslutning så var det inte utan stjärnglans.
– Det har blivit lite av en tradition att bjuda in någon BoIS:are och i år var det Jörgen Pettersson som ställde upp, säger en av knattarnas fyra tränare, Tomas Mårtensson.

Tema Pettersson
Utöver att anfallaren fick svara på frågor från barnen och vara prisutdelare agerade han facit på föräldrarnas frågesport, då temat på frågorna var just Jörgen Pettersson. Att kunskaperna varierade i ämnet är förklarligt men när en pappa gissade att 31-årige Jörgen just fyllt 40 fick tränarna rycka in och be om ursäkt. Intressant var även svaret på frågan om vem Tomas Mårtensson tränat flest gånger under året, Jörgen eller Landoraknattarna. Svaret var inte alldeles enkelt, men rätt vara den förstnämnda.
Kanske inte så konstigt, då Jörgen rehabtränat dagligen under en period hos mig, säger Tomas som tillvardags arbetar som sjukgymnast. Nu väntar en kort julvila för knattarna innan man på självaste Annandag jul reser till Åstorp för spel i en inomhuscup.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser