Annons

Ny rektor på Elsie Malmrosgymnasiet

Landskrona-Kävlinge-Svalövs gymnasieförbund har tillsatt ny rektor på Elise Malmrosgymnasiet i Landskrona efter Ann-Charlotte Hammar som blivit riksdagsledamot. Ny rektor blir Christian Olsson. Han är 31 år och bosatt i Lund. Han är filosofie doktor och har bl.a. arbetat på Lunds universitet, Sveriges Lantbruksuniversitet samt Svalöfs gymnasium.
Elise Malmrosgymnasiet har c:a 200 elever och anordnar det individuella programmet samt gymnasiesärskola.
Christian Olsson blir även samordningsansvarig för modersmålsundervisningen och hela gymnasiesärskolan inom gymnasieförbundet. Han tillträder befattningen 1 januari, allt enligt ett pressmeddelande från gymnasieförbundet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser