Annons

Besa satsar på sjuan

Den gångna säsongen har fotbollslaget FK Besa hållit till i en reservlagsserie men nästa år blir det allvar. Skåneboll har nu godkänt föreningen och placerat dess a-lag i en av regionens division 7-serier.
– Det här är något vi längtat efter, säger Sadik Krasniqi för Besa och fortsätter.
– Vi ser fram emot en spännande säsong. Extra kul är att vi kommer att möta många lag från Landskrona och dess omnejd. Bland motståndarna hittar vi bland annat Glumslöv, Hasslarp, Wormo, Tågarp och Vallåkra.

Besa vann samtliga sina matcher i sin reservlagsserie 2006 och deras motståndare 2007 kommer att få det tufft. Redan nu har man gjort klart med fem nya spelare som har erfarenhet från högre serier. Det är Mirsad Teraku (Svägesta IF i Karlstad – div 5), Ibish Lajqi (Borstahusens BK – div 4), Visar Albayrak (Borstahusens BK), Denis Mehmedov (Landskrona SK – div 6) och Fisnik Hajdari (Kävlinge – div 4) som förstärker.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser